Jógautak

A gyógyulás a természetből jön. Az Anyatermészet szépségével körülvéve tapasztalatot szerezhetünk a szellemi, testi és lelki teljesség állapotáról.

Egy békés környezet tökéletes helyszínére hívlak.

A trópusi virágok között könnyen otthonra lelhetsz és átadhatod Magad az Óceán szépségének. Ez az a hely, ahol még a pálmafák is a meleg tengeri szellő ritmusára ringadoznak. Ez az a hely, ahol az 5 érzékszerved azonnal aktívvá válik. Ez az a hely, ahol a Téged körülölelő természeti paradicsom segít, hogy Bensődben is elmerülj.

Engedd meg Magadnak, hogy orrodat a sós levegő illata járja át, érezd a homokszemeket a testeden, és hallgasd a hullámok nyugtató hangját, ahogy elérik a partot. Engedd meg Magadnak, hogy része légy a természetnek és fedezd fel Külső és Belső kincseidet.

Napi program

A napi program az emberi test működésének természetes ciklusa szerint áll össze. Lehetővé teszi, hogy az Anyatermészetben a lehető legtöbb élményt szerezzünk.

Időt ad a szívnek, hogy a mozgás által feltöltődjön, pihenjen, táplálva legyen, elengedjen és pozitív élményekkel gazdagodjon.

A Nap friss energiájától erőre kapva a reggelt egy dinamikusabb élénkítő gyakorlással kezdjük.

A késő délutáni óra pedig a Hold hűsítő és reflektív energiájához kapcsolódva egy lassabb tempójú áramlás jegyében telik.

Napközben felfedezzük Bali különleges kultúrájának kincseit, szebbnél szebb tájakon kirándulunk, élvezzük a csodás Óceánt, finom dzsúszokkal és ízletes vegetáriánus ételekkel tápláljuk magunkat és lazító spa kezelésekkel kényeztetjük magunkat.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.