Konzultáció

Az egyéni konzultáció kiváló módja annak, hogy ráláss a tágabb értelemben vett lelki fejlődésedre, kapcsolataidra, karmádra és az életcélodra. A személyre szabott Numerológiai és/vagy Ayurvédikus Dosha konzultáció azoknak ajánlott, akik szeretnék növelni a tudatosságukat, önmagukra fordított figyelmüket és belső békéjüket.

Semmi sem jó mindenkinek, minden jó valakinek. Lépj a megértés útjára és találd meg, hogy mi az, ami Neked megfelelő!

Numerológia

A numerológia a számok ősi tudománya, amely a személyiségedbe, életedbe, hivatásodba, kapcsolataidba stb. enged betekintést. Oka vannak annak, hogy valamennyien egy adott napon születtünk és minden dátumnak sajátos rezgése van. A numerológiai tanácsadás segíthet megértened, hogy a születési szám és az sorsszám hogyan fedi le életedet és személyiségedet. E mellett pedig a névnek is óriási jelentősége van. A neved az identitásod. A konzultáció keretében az is kiderül, hogy a neved kedvező számot eredményez-e, amely támogat a céljaid elérésében vagy pedig kihívásokat állít az a siker elé, amire vágysz.

A konzultáció tartalmazza:
- Átfogó elemzést a sorsodról és az életutadról
- Betekintést az életcélodba
- Teljes elemzést az energetikai mintázataidról
- Tisztánlátást a lelki munkád és célod kapcsán
- Lehetséges kritikus pontokat és kihívásokat az életedben

Ayurvédikus Dosha

Az Ayurvéda ősi tudománya szerint az Univerzumban minden öt elemből - Föld, Víz, Tűz, Levegő, Tér (Éter) - épül fel. Az öt elem előre meghatározott kombinációja három különálló energiát generál az egyes egyének testi-lelki komplexumában. Ezeket az energiákat vagy funkcionális erőket Vata-nak, Pitta-nak és Kapha-nak hívjuk. A rendszertelen és nem megfelelő étrend és életstílus, a stressz illetve a környezet hatásai egyensúlytalanságot hozhatnak létre a belső rendszerünkben, ami betegségben nyilvánul meg. Amikor egyensúly van, akkor a ‘doshák’ (Vata, Pitta, Kapha) egészséget és harmóniát teremtenek.

A három Ayurvéda típus rövid magyarázata:

Vata:
A Levegő és a Tér (Éter) elem alkotja. Elsősorban a test és az elme mozgásáért felelős - a következő tulajdonságok jellemzik: könnyű, hideg, mobilis, száraz, nemes.

Pitta:
A Tűz és a Víz elem alkotja. Elsősorban az emésztésért és az átalakító folyamatokért felelős - a következő tulajdonságok jellemzik: nedves, csípős, éles, folyékony és forró.

Kapha:
A Föld és a Víz elem alkotja. Elsősorban a hidratálásért, a folyadék- és táplálékmegkötésért és a táplálásért felelős - a következő tulajdonságok jellemzik: lassú, nehéz, stabil, hideg és olajos.

A konzultáció tartalmazza:
- Útmutató az Ayurvédikus Életmód elsajátításának egyszerű és könnyű lépéseihez
- Hogyan találd meg a doshádat és hogyan fordítsd ezt az ismeretet a javadra. A doshád ismerete és tiszteletben tartása kulcs az önismeretedben; megmutatja a határaidat, erősségeidet és megoldási lehetőségeidet, ha úgy érzed, hogy nem vagy egyensúlyban.
- Megértést arról, hogy a szokásaid, hogyan idézhetnek elő benned negatív változást és ez hogyan vezethet betegségekhez. Mindenekelőtt azonban azt, hogy hogyan tudsz olyan szokásokat kialakítani, amik megelőzik a betegségeket.
- Hogyan tudsz tartós örömöt, egyensúlyt és egészséget fenntartani az életedben az Ayurvéda segítségével.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.