Ki vagyok én?

Időbe telt, amíg felelni tudtam erre a kérdésre… de 14 év jógagyakorlás (Vinyasa  Flow, Ashtanga, Bikram, Tantra) és önismereti (csígong, kinezológia, numerológia, családállítás, Reiki) tapasztalat révén eljutottam arra a pontra, hogy tetőtől–talpig szeretem magam és a szívemből tudok válaszolni.

Szabó Nóra, a Tropical Yoga alapítója vagyok. Nemzetközi kapcsolatok szakértő és Fejlődő országok specialista. Szakmai tapasztalataimat különböző területeken szereztem: nemzetközi partnerkapcsolatok, média és kommunikáció, projekt menedzsment, segélyszervezetek stb. 8 országban laktam és dolgoztam (Madagaszkár, Vietnám, Thaiföld, Indonézia, Hollandia, Belgium, Anglia, Magyarország) és közel 70 országban jártam.
Gyógyító vagyok, utazó, tapasztalt búvár, balett és modern táncos (17 év), jóga gyakorló, Yoga Alliance regisztrált felnőtt- és gyerekjóga tanár.
A fő spirituális állatom a Delfin és a kedvenc mantrám a Gayatri mantra. Szeretem a természetet, a jógát, a búvárkodást, az utazást, a különböző kultúrákkal való együttélést – szeretem az Életet.

A fenti identitások mind részeim, de a színtiszta válasz, hogy: Egység, Szeretet és Harmónia vagyok.

A Tropical Yoga Journey szolgálatában ezek azok a minőségek, amelyeket képviselik miközben belső és külső utazásod közben vezetlek.

Olykor én vagyok az oktató és te vagy a hallgató, máskor te vagy az oktató és én vagyok a hallgató ... egymást vezetjük, hogy Igaz Énünk kiteljesedhessen ... Itt vagyunk, hogy megosszuk egymással, amit érzünk, megnyíljunk, szeressünk és szeretve legyünk. Tapasztaljuk meg a közös egységet és ünnepeljük egymás nagyságát!

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.