Programok

Szeretnéd az utazást egy következő szinten megtapasztalni? Hogyan válhat egy egyszeri vakáció életreszóló emlékké? Színesítsd Balin töltött nyaralásodat kulturális, kaland és spirituális programokkal és ismerd meg jobban önmagad. Próbálj ki új dolgokat, kóstolj bele a szabadságba, nézd meg, meddig tart a komfort zónád és egyszerűen csak élvezd az életet. Te és a boldogságod a legfontosabbak számunkra, úgyhogy ajándékozd meg magad azzal, hogy ezt teljes egészében megéled. Készen állsz az Utazásra?


Kérj áldást és fogadd magadba a balinéz templomok szépséges panorámáját/ TEMPLOMOK - a KULTÚRA SZERELMESEINEK és a SPIRITUALITÁS IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK
A templomok nagyon fontos szerepet töltenek be a balinéz emberek életében és kultúrájában, így megtekintésük által a helyiek mindennapjaiba is bepillantást nyerünk. Noha Balin rengeteg lenyűgöző hindu templom van (a sziget legalább 10.000 templomot számlál), és irreális lenne, hogy valamennyit megnézzük, egy Balin töltött utazás nem fejezhető be anélkül, hogy a legszebbeket meglátogassuk. Inspirálódj a balinéz templomok elképesztő építészete és felépítése által, figyeld meg az elbűvölő helyszíneket és élvezd a megigéző kilátást. "Om Swastiastu!"


Merülj el a Természetben és fedezz fel csodálatos vízeséseket/ VÍZESÉS - TERMÉSZETIMÁDÓKNAK
Hihetetlen, hogy mennyi vízesés létezik Balin, és még így is minden egyes hónapban felfedeznek egy újat. A tiszta hűvös víz élvezete, fűszerezve a buja környezet békés hangjaival, a tökéletes felfrissülést adja, ugye? Ülj le az egyik mesés látványt nyújtó vízesés alá, hunyd le a szemeidet és legyen részed egy különleges vízi masszázsban.


Trópusi szörfélmény az Óceán hullámain /SZÖRFÖZÉS - KALANDKERESŐKNEK
Ha szeretnéd a szabadság élményét a hullámokat meglovagolva is megtapasztalni, akkor a legjobb helyen jársz Bali szigetén. Akár kezdő vagy képzett szörfös vagy, a sziget szörfhelyei nem fognak cserben hagyni. Tapasztalt oktató, jó minőségű szörfdeszka, kellemes trópusi víz és napfény, igazi “Balifornia”, kell ennél több?


Búvárkodj az Óceánban, fedezz fel egy víz alatti lenyűgöző világot /BÚVÁRKODÁS - KALANDKERESŐKNEK és TERMÉSZETIMÁDÓKNAK
Vonz a Kékség és imádod a vizet?  Szeretnél róla többet tudni? Most itt a lehetőség, hogy szakképzett oktatók és a legnagyobb biztonság mellett lemerülj az Óceán mesés világába, felfedezd annak csodás koralljait, színes halait és meg egy II. világháborús hajóroncsot is közelebbről megszemlélj. Legyél akár kezdő vagy tapasztalt búvár, a keleti partszakasz merülőhelyei sok szórakozást kínálnak.


Vegyél részt egy különleges Vízi Szertartáson /CEREMÓNIA - KULTÚRAIMÁDÓKNAK és SPIRITUALITÁS IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKNEK
Szeretnéd megtudni, hogy miért mosolyognak ennyit a balinéz emberek? Honnan ered ez a harmónia és az elégedettség, amit még ha egyszerű életük is van sugároznak felénk? Nyisd meg magad a természet adta békének, mondd el kívánságaidat és hagyd, hogy a Szent Víz megtisztítsa lelkedet és felfrissítse testedet.


Ezoterikus Energetizáló Masszázs egy Balinéz Gyógyítótól /ENERGIAGYÓGYÁSZAT - a WELLNESS & ÖNISMERET KEDVELŐINEK
Úgy érzed, hogy többre vágysz egy kényeztető masszázsnál? Szeretnéd, ha az energiaközpontjaid is újból megfelelően működnének? Ez a különleges 2 órás kezelés fizikai, mentális és spirituális szinten is harmóniát hoz létre, megszabadítva Téged a stressztől, az energetikai blokkoktól és bárminemű diszkomforttól. A gyógyításhoz kötődő ősi tudás generációról generációra szállt, ennek a 'varázsát' fogod Te is megtapasztalni.


Balinéz naplemente két keréken, barbecuéval és adománykosár készítéssel /KERÉKPÁROZÁS - KALANDKERESŐKNEK és KULTÚRASZERETŐKNEK
Fedezd fel kerékpározva Bali autentikus világát. Tekerj a turista helyektől távol, rizsföldek és tradicionális falvak között. A 3 órás túra alatt betekintést nyerhetsz a helyiek életébe, megtekintheted, hogyan dolgoznak a farmerek a földeken, hogyan tudott fennmaradni a balinéz képzőművészet, hogy néz ki egy hagyományos ház és miért mondják Balira, hogy az "ezer templom szigete". Míg a kerékpározás után jól megérdemelt finom barbecue falatokra várunk, egy kis időre mi is helyiekké válunk és megtanuljuk elkészíteni a balinéz adománykosarat is.


Vadvízi evezés az Ayung folyó zuhatagán /RAFTING - KALANDKERESŐKNEK és TERMÉSZETIMÁDÓKNAK
Szeretnél egy adrenalinnal teli, szórakoztató napot a nyaralásod alatt? Evezz az Ayung folyó fehér zuhatagán és közben gyönyörködj a völgy egzotikus szépségében. A 2,5 órás evezés után legyél vendégünk egy jól megérdemelt büfé ebédre. Kiváló csapatprogram, oszd meg az élményt családoddal és barátaiddal.


Hódítsd meg a Batur vulkán csúcsát, gyönyörködj a felkelő Napban /TÚRA - KALANDKERESŐKNEK és TERMÉSZETSZERETŐKNEK
A ma is aktív Batur vulkán Bali egyik legemblematikusabb hegye, csúcsán úgy érezzük, hogy kérdés nem fér hozzá, Bali az Istenek szigete. A program éjjel indul, hogy a vulkánhoz érve legyen időnk a 2,5 órás túrát megtenni, mielőtt a Nap első sugarai megmutatják magukat a kék égbolton. A felhőréteg mögül előbukkanó színek a mi napunkat is derűs színre festik. Körbesétáljuk a krátert, összebarátkozunk a csúcson lakó majmokkal majd lassan visszaereszkedünk, hogy lentről is megcsodáljuk a vulkánt. Igény esetén a túra termálfürdőprogrammal kibővíthető.


"Van, aki, finoman szereti" – Főzzön úgy, mint egy Balinéz! /FŐZÉS - a GASZTRONÓMIA SZERELMESEINEK
A reggelt a helyi piacon, a hozzávalók megvásárlásával kezdjük, hogy aztán elsajátítsuk a balinéz konyhaművészet csínját-bínját. Megismerjük az itt termő gyümölcsöket, zöldségeket, fűszereket, majd a kulináris élvezeteknek kedvezve közösen elkészítünk egy tradicionális ebéd menüt.  Vegetáriánus verzió készítésére van lehetőség.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.