Utazás Balin

A Tropical Yoga felfedezésre hív. A természet felfedezésével önmagunkat is felfedezzük. Utazz az öt elem mentén a szépséges Bali szigetén és engedd, hogy utazás az önmagadhoz való kapcsolódásban is támogasson.

Minden egyes lélegzet, amit veszünk, minden egyes lépés, amit megteszünk és minden út, amin vagyunk, feltölthető békével, örömmel és szeretettel.

AZ ÉLET EGY UTAZÁS! - Kívül és Belül

Miközben a világban a csodát keresed, gondoltál már arra, hogy mindez Benned van?

Miközben a természet szépségében gyönyörködünk öt elemet azonosíthatunk, amelyek az egész fizikai világ alapját képezik. Föld, Víz, Tűz, Levegő és Tér (Éter) az Univerzum alapelemei és minden élő lény elsődleges alkotóelemei, beleértve minket, embereket. Megértve és kiegyensúlyozva az öt elem kölcsönhatását és befolyását, képesek vagyunk az életünkben harmóniát teremteni és azt fenntartani.

FÖLD
Látogass el az "Istenek szigetére" és szerezz személyes élményeket arról, hogy milyen egy valódi trópusi "Föld-i" paradicsom. Mássz fel vulkáni hegyekre, hogy megtekintsd a korai napfelkeltét, kerékpározz a rizsföldek mellett és tágítsd ki a komfortzónádat egy dzsungel túrával.

VÍZ
Figyeld meg a Víz különböző formáit a festői vízeséseknél, a frissítő vízű folyóknál és a csodás Indiai-óceánnál tett kirándulások által. Ússz, sznorkelezz, búvárkodj, evezz és találd meg a belső áramlásodat a Tropical Yoga-val.

TŰZ
Kapcsolódj az Agung és a Batur vulkán ősi szelleméhez, vegyél részt egy tűz ceremónián egy tradicionális balinéz gyógyítóval és próbálj ki egy balinéz főzőtanfolyamot. Kényeztesd magad part menti színes naplementékkel és engedd, hogy a Nap sugarai a lelkedet is felmelegítsék.

LEVEGŐ
Próbálj ki egy Bali óriáshintát és repülj az égig a mesés tájak felett. Pihenj egy függőágyban és engedd, hogy a trópusi szellő gyengéden elringasson. Lélegezd be a sós tengeri levegőt és ünnepeld a szabadságodat.

TÉR (ÉTER)
Fedezd fel a balinéz hinduizmus mindent átható jelenlétét a hétköznapokban és élvezd azt a különleges légkört, amit a balinéz építészet teremt. Meditálj filmbe illő szépségű helyszíneken és ajándékozd meg magad egy balinéz masszázzsal. Hagyj időt a kikapcsolódásra és csak élvezd a létezést.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.